Blog

Shuttle parkeren op Rotterdam Airport

Geplaatst op 27 september 2023

Als u nog nooit gebruik heeft gemaakt van shuttle parkeren op Rotterdam Airport, twijfelt u mogelijk of dit iets voor u is. Daarom bent u vast en zeker benieuwd naar de voordelen van deze parkeervorm. Wij hebben de belangrijkste hieronder op een rijtje gezet.

Lees verder

Valet parkeren op Rotterdam Airport

Geplaatst op 19 september 2023

Vliegt u binnenkort vanaf Rotterdam Airport en reist u met de auto naar de luchthaven? U heeft dan verschillende parkeermogelijkheden. Kiest u voor valet parking dan kunt u rechtstreeks naar de luchthaven rijden.

Lees verder

Parkeren op loopafstand van Rotterdam Airport

Geplaatst op 13 september 2023

Bent u benieuwd welke mogelijkheden er zijn qua parkeren op loopafstand van Rotterdam Airport? Lees onze blog voor een duidelijk overzicht!

Lees verder

Met het openbaar vervoer naar Rotterdam Airport

Geplaatst op 30 november 2022

U kunt met eigen vervoer naar de luchthaven afreizen. Echter is het openbaar vervoer ook een goed alternatief. In onze blog zetten we alle mogelijkheden op een rijtje.

Lees verder

Last minute Rotterdam Airport

Geplaatst op 22 november 2022

Een last minute boeken kan zeer voordelig zijn. Welke mogelijkheden zijn er vanaf Rotterdam Airport wanner u besluit op korte termijn op vakantie te gaan?

Lees verder

Een stedentrip vanaf Rotterdam Airport

Geplaatst op 6 juli 2022

Een stedentrip vanaf Rotterdam The Hague Airport? Alle mogelijkheden op een rijtje!

Lees verder

Zonvakantie vanaf Rotterdam Airport

Geplaatst op 25 mei 2022

De zomer komt eraan! Hoog tijd dus om een mooie zonnige bestemming te zoeken. Vanaf Rotterdam Airport kunt u naar vele zonnige bestemmingen vliegen. In onze blog leest u alle mogelijkheden.

Lees verder

Welke parkeervormen zijn er?

Geplaatst op 16 mei 2022

Bent u van plan om binnenkort vanaf Rotterdam The Hague Airport op vakantie te gaan? Dan is goed om te weten welke parkeervormen er zijn. U kunt namelijk kiezen voor valet parking, parkeren op loopafstand of parkeren met shuttle service.

Lees verder

Welke winkels zijn er op Rotterdam Airport?

Geplaatst op 5 mei 2022

Op de Rotterdamse luchthaven zijn verschillende winkels gevestigd. Niet alleen voor de veiligheidscontrole maar ook na de veiligheidscontrole zijn er leuke winkels om iets te kopen. Hetzelfde geldt voor de horecagelegenheden op Rotterdam Airport. Wij zetten alles voor u op een rijtje.

Lees verder

Naar welke bestemmingen kan ik vliegen vanaf Rotterdam Airport?

Geplaatst op 4 mei 2022

Van plan om te vliegen vanaf luchthaven Rotterdam? Dan is Rotterdam The Hague Airport een goede keuze. U kunt namelijk naar een uitgebreid aantal bestemmingen vliegen vanaf Rotterdam. Alle bestemmingen vanaf Rotterdam Airport leest u in onze blog.

Lees verder

Hoe laat moet ik van tevoren aanwezig zijn op Rotterdam Airport?

Geplaatst op 3 mei 2022

U wilt natuurlijk niet uw vlucht missen vanaf Rotterdam Airport. Daarom is het goed om te weten hoe laat u van te voren aanwezig dient te zijn op de luchthaven. Dit verschilt echter per luchtvaartmaatschappij. Om het voor u zo overzichtelijk mogelijk te maken hebben we in onze blog per luchtvaartmaatschappij beschreven hoe laat u van te voren aanwezig dient te zijn.

Lees verder