Geen boekingskosten


Betrouwbare aanbieders


Gegarandeerd de beste prijs


Over ons

Als onafhankelijke parkeervergelijker zijn wij al vele jaren actief op de nationale en internationale markt. Wij vergelijken alle betrouwbare parkeermogelijkheden op- en rondom Rotterdam Airport. Door alle aanbieders en tarieven constant in de gaten te houden hebben wij altijd het beste aanbod voor u. Dankzij de overzichtelijke website kunt u snel en eenvoudig voor de juiste parkeeroptie kiezen. Ook wordt u de mogelijkheid geboden om achteraf een recensie te plaatsten bij de parkeerfaciliteit die u heeft gebruikt. Hierdoor zal een score ontstaan die wordt weergeven in het overzicht. Eventuele nieuwe klanten kunnen hierdoor in één oogopslag zien of de aanbieder over het algemeen goed dan wel slecht wordt beoordeeld.

Om de parkeeraanbieders te vergelijken gaat u als volgt te werk:

  1. U kiest het aantal dagen dat u op vakantie/reis gaat
  2. Vervolgens selecteert u de opties waar u gebruik van wenst te maken
  3. Tenslotte vinkt u aan op welke wijze u de resultaten wilt sorteren
  4. Druk op ‘Vergelijk prijzen’
  5. Vind de parkeeraanbieder die aan u eisen voldoet

Rotterdam Airport

Geschiedenis

Rotterdam Airport vindt zijn oorsprong in de jaren ’20 van de vorige eeuw. Oorspronkelijk genaamd Waalhaven werd de luchthaven alleen gebruikt voor ballonvaren. Pas in 1955 werd opdracht gegeven voor het bouwen van de luchthaven in de vorm als wij het vandaag de dag kennen. Het was ook pas in 1955 dat de airport zijn huidige naam ‘Zestienhoven’ ontving. Eind jaren ’80 zag men de daadwerkelijke potentie van de luchthaven en werd samen met de gemeente en Schiphol besloten om een invulling voor Rotterdam vast te leggen. Gedurende die tijd heeft de luchthaven zich vooral ontwikkeld als een airport die lijndienstvervoer realiseert.

Door de jaren heen is het vliegveld uitgegroeid tot de op twee na grootse regionale luchthaven. De luchthaven wordt gekenmerkt door het voordelig parkeren, snelle inchecken en de goede bereikbaarheid. Over het algemeen wordt de luchthaven geprezen om zijn tijdswinst gedurende uw reis. Ten opzichte van bijvoorbeeld Schiphol bent u minder tijd kwijt aan het parkeren, lopen, inchecken en boarden. Wel zo makkelijk als u graag zo efficiënt mogelijk reist.

Huidige situatie

Tegenwoordig is de luchthaven van alle gemakken voorzien. In de winkel kunt u duty-free shoppen en vind alles op het gebied van boeken, parfums, alcoholische dranken, tabak en reisartikelen. De openingstijden van deze winkels zijn afgestemd op de vertrek en aankomsttijden van de vluchten op Rotterdam Airport. Hierdoor zult u nooit voor een dichte deur staan. Verder zijn er ook organisaties te vinden voor het huren van een auto of het wisselen van buitenlandse valuta.

Rotterdam Airport wordt gebruikt voor zowel lijnvluchten, chartervluchten en zakenvluchten. Het aantal vluchten met vrachtverkeer wordt tot een minimum beperkt. Het gros van de vluchten op Rotterdam airport wordt uitgevoerd door Transavia en CityJet. Enkele grote vliegtuigen van deze maatschappijen hebben hun vaste standplaats op de luchthaven. Verder vliegt Lufthansa meerdere malen per week tussen Rotterdam en München. Ook worden er enkele vluchten per week gerealiseerd naar meerdere bestemmingen in Turkije.

Contact:

Parkerenrotterdamairport.com is onderdeel van:

Tobiwald

KVK: 78348552

BTW: NL003323208B84

Wij streven er elke dag naar om deze website up to date en transparant te houden. Heeft u vragen, opmerkingen of suggesties? Neem dan contact met ons op. Wij vragen u te mailen naar info@parkerenrotterdamairport.com