Parkeren al duur genoeg? Bespaar dan op je creditcard

Geplaatst op 19 December 2016

Je auto parkeren is een dure business, zeker in het centrum van de stad of dichtbij de luchthaven. Vind je parkeren duur en wil je graag besparen op je maandelijkse uitgaven? Je kunt natuurlijk altijd overwegen om een creditcard aan te schaffen. Je krijgt pas achteraf een rekening voor de kosten die je hebt gemaakt met betrekking tot parkeren. De parkeerkosten voel je dus niet direct in je portemonnee.

Waarom is een creditcard handig bij parkeren?

Parkeren is duur. Het maakt niet uit of je je auto nu parkeert in een parkeergarage of dat je deze op een bewaakte parkeerplek zet. Het brengt altijd de nodige kosten met zich mee. Als je op zakenreis gaat naar het buitenland of een zonvakantie hebt geboekt naar Spanje, wil je je auto gemakkelijk kunnen parkeren bij de aankomst- of vertrekhallen. Het is zo’n gedoe om elke keer ouders of vrienden in te schakelen om je weg te brengen en op te halen, nietwaar? Het is fijn als dan de gemaakte parkeerkosten niet direct in rekening worden gebracht.

Betaald parkeren in de stad en bij het vliegveld

Bijna overal in Rotterdam dien je betalen voor het parkeren van je auto. Er zijn overal parkeerautomaten te vinden waar je je kenteken kunt invoeren en betaalt via de pin. Je kunt ook gebruikmaken van een applicatie op je smartphone. Er zijn diverse aanbieders waaruit je een keuze kunt maken. Als je gebruikmaakt van een parkeerautomaat, worden de parkeerkosten direct van je rekening geschreven.

Parkeer je je auto bij Rotterdam The Hague Airport? Dan heb je de keuze uit verschillende parkeeraanbieders. Bij de meeste aanbieders is het mogelijk om vooraf een parkeerplek te reserveren op of in de directe nabijheid van het vliegveld. Als je hier niet direct voldoende geld voor op je bankrekening hebt staan, is het handig als je kunt betalen met een creditcard. De parkeerkosten worden dan achteraf bij je in rekening gebracht.

Tip: krijg een gratis creditcard bij een betaalpakketrotterdam2

Ben je niet tevreden over je huidige bank? Je kunt natuurlijk altijd overwegen om over te stappen naar de ABN AMRO bank. Dit is een van oorsprong Rotterdamse bank die in 1964 is ontstaan vanuit een fusie tussen de Amsterdamsche Bank en de Rotterdamsche Bank. Het ABN AMRO kantoor aan de Coolsingel in Rotterdam werd de hoofdvestiging van de bank. Als je nu een betaalpakket afsluit bij de ABN AMRO, krijg je er een gratis creditcard bij.

Bronnen:
https://parkerenrotterdamairport.com/

https://www.abnamro.nl/nl/prive/betalen/creditcards/index.html

https://nl.wikipedia.org/wiki/AMRO_Bank

credit-cardaanvragen.nl/abn-amro-creditcard/