Hoe werkt valet parking?

Geplaatst op 17 February 2021

Wanneer u gebruikmaakt van valet parking dan kunt u rechtstreeks naar het vliegveld rijden met uw eigen auto. Bij terugkomst van uw vakantie of zakenreis staat uw auto weer klaar voor de luchthaven. Hoe werkt valet parking precies?

Heenreis

De parkeeraanbieder waar u heeft gereserveerd belt u circa 30 minuten van te voren om door te geven hoe laat u verwacht aan te komen. Op de afgesproken plek voor het vliegveld staat een medewerker van het desbetreffende parkeerbedrijf u op te wachten. Samen met deze medewerker doet u een voertuiginspectie en wordt de kilometerstand genoteerd. Zo weet u zeker dat er geen misverstanden zijn bij terugkomst van uw reis. Uw auto zal nu naar het beveiligde parkeerterrein worden gebracht door de ervaren medewerker van het parkeerbedrijf. Uw reis kan beginnen!

Terugreis

Wanneer u weer geland bent en bij de bagageband staat belt u het parkeerbedrijf. Heeft u alleen handbagage? Dan kunt u meteen bellen zodra u geland bent. Uw auto zal weer klaar staan op de afgesproken plek bij de luchthaven en u kunt snel uw reis vervolgen.

Valet parking betrouwbaar?

Er gaan vele spookverhalen rond wat betreft valet parking. Lege tanken, veel kilometers erbij of zelfs schade. Om dit te voorkomen werken wij uitsluitend samen met parkeeraanbieders die nauwkeurig zijn gecheckt op betrouwbaarheid en goed beveiligde parkeerfaciliteiten. U kunt dus met een gerust hart een parkeerplek reserveren bij één van onze valet parking aanbieders.