Hoe je je spullen veilig opbergt, terwijl je op vakantie bent

Geplaatst op 19 June 2017

Nu de zomer in aantocht is, is het begin van de vakantie alweer in zicht. Vanaf juli gaat Nederland weer heerlijk genieten van een welverdiende vakantie, waarbij het kamperen tegenwoordig ongekend populair is.

Kamperen gebeurt onder de Nederlanders voornamelijk met een caravan, camper of voor de echte kampeerliefhebbers alleen in een tent. Alhoewel wij tegenwoordig alle aandacht besteden aan een inbraakvrije woning, schiet dit bij een caravan, camper of tent wel eens te kort. Terwijl we juist op vakantie onze waardevolle eigendommen, zoals paspoorten, fotocamera en contant geld meenemen. Gelukkig is er een geschikte oplossing om er voor te zorgen dat gelegenheidsdieven geen kans maken, namelijk een kluis! We kregen enkele handige tips van Kluis kopen.

Autokluis voor onderweg

Onderweg richting de vakantiebestemming wordt er vaak gepauzeerd voor een sanitaire stop of om een hapje te eten. Veelal op deze parkeerplekken zien gelegenheidsdieven hun kans. Iedereen weet namelijk dat vakantiegangers waardevolle spullen zoals paspoorten en contant geld bij zich hebben.
Een autokluis is de perfecte oplossing om in dit geval uw waardevolle eigendommen op te veilig te bewaren. Een autokluis is eenvoudig te bevestigen middels een meegeleverde staalkabel. Belangrijk is deze te bevestigen om een object die uitermate stevig is. Dit kan bijvoorbeeld om een autostoel zijn of wellicht is de kofferbak een optie. De meest geschikte plek hiervoor is afhankelijk van de auto.

Een compacte kluis voor op de camping

Naast autokluizen bestaan er ook diverse compacte kluizen. Een compacte kluis bevat de perfecte afmeting waarmee alle waardevolle eigendommen eenvoudig bewaard kunnen worden. Kies een niet-zichtbare plek in de caravan of camper en veranker de kluis aan de wand of op de vloer. Op deze manier wordt er voorkomen dat een dief de kluis mee kan nemen en kan er met een gerust hart genoten worden van een welverdiende vakantie.