Van en naar Schiphol met de taxi tegen zeer scherpe tarieven

Geplaatst op 22 July 2016

Wanneer je niet zelf over een auto beschikt, of je auto niet voor langere tijd op de parkeerplaats wilt laten staan, is de taxi vaak het enige alternatief dat je nog hebt. Echter is dit in veel gevallen erg duur, waardoor ook deze mogelijkheid veel mensen afschrikt. Deze hoge prijs wordt vooral bepaald door het starttarief en allerlei verborgen kosten die bij het uitstappen ineens bekend worden gemaakt. Wanneer je de Schiphol taxi bestelt heb je hier niets mee te maken en spreek je van te voren een vaste prijs af. Hierdoor weet je precies wat je kunt verwachten en kom je achteraf niet voor verrassingen te staan. Bij Schiphol taxi wordt dan ook geen gebruik gemaakt van bagage- of boekingskosten. Dit maakt de service erg transparant.

Van te voren bestellen

Om er zeker van te zijn dat je op een rustige en relaxte manier je vakantie kunt beginnen is het mogelijk om de Schiphol taxi van te voren al te bestellen. Hierbij wordt gelijk een prijs afgesproken, zodat ook hier geen twijfel meer over bestaat. Dit maakt de service erg inzichtelijk en kom je later niet meer voor verrassingen en verborgen kosten te staan. Er wordt bij Schiphol taxi dan ook geen gebruik gemaakt van de ouderwetse taximeter, zoals wel bij andere taxibedrijven het geval is.

Taxibussen voor grote groepen

Wanneer je met het gehele gezin op vakantie gaat en je een taxi nodig hebt kun je ook kiezen voor een taxi bus. Een dergelijke bus is geschikt voor maar liefst acht personen en bagage. Hierdoor weet je zeker dat het gehele gezin in één keer voor dezelfde prijs naar Schiphol wordt gereden. Ook dit is erg inzichtelijk en je geniet van meer ruimte in de taxi bus.