Geen boekingskosten


Betrouwbare aanbieders


Gegarandeerd de beste prijs


De vluchten vanaf Rotterdam Airport worden langzaam weer opgestart

Geplaatst op 26 juni 2020

Vanaf vorige week donderdag (18 juni) zijn er weer vluchten mogelijk naar Spanje, Portugal en Kroatië vanaf Rotterdam met luchtvaartmaatschappij Transavia.  Tevens zijn er verschillende maatregelen op de luchthaven genomen zodat u veilig kunt vliegen vanaf Rotterdam Airport.

Vliegen

Spanje

U kunt weer vliegen naar de Spaanse bestemmingen: Malaga, Alicante, Ibiza en Girona.

Portugal

Vanaf Rotterdam kunt u weer vliegen naar Faro.

Kroatië

Vanaf de Rotterdamse luchthaven kunt u tevens weer vliegen naar het Kroatische Split.

Komende periode

Er komen meerdere bestemmingen bij vanaf 2 juli dit jaar. In totaal circa 22 bestemmingen naar onder andere de Griekse eilanden Corfu, Kos en Heraklion. Ook kunt u vliegen naar het Italiaanse Perugia en de Spaanse bestemmingen Valencia, Mallorca en Girona.

Voorzorgsmaatregelen op de luchthaven

Om te zorgen dat u veilig gebruik kunt maken van de luchthaven zijn er een aantal maatregelen genomen:

  • Er is duidelijke belijning aangebracht hoe u het beste 1,5 meter afstand kunt houden van medereizigers.
  • Er zijn spatschermen gemonteerd bij de balies voor het inchecken. Ook bij de servicebalies zijn spatschermen gemonteerd.
  • In de terminal van Rotterdam Airport wordt middels luchtsystemen continu de lucht gefilterd en nieuwe schone lucht de terminal binnen geblazen.
  • Er wordt extra en intensief schoongemaakt. U kunt hierbij denken aan het sanitair, maar ook de trapleuningen, kranen, tafels, stoelen en spatschermen worden continu gereinigd.
  • Van u als reiziger wordt verwacht uw handen regelmatig te wassen en gebruik te maken van desinfecterende handgel. Om het u gemakkelijk te maken zijn er verschillende pompjes op de luchthaven te vinden.

Bron: https://www.rotterdamthehagueairport.nl/