Geen boekingskosten


Betrouwbare aanbieders


Gegarandeerd de beste prijs


Gratis uitjes in Amsterdam

Geplaatst op 9 september 2016

Via Rotterdam Airport is de weg naar Amsterdam zo gemaakt en een bezoekje aan de hoofdstad van Nederland kan je zo duur of goedkoop maken als je zelf wilt. Met deze tips hou je het betaalbaar en ontdek je deze stad voor een spotprijs.

Bezoek het Waterlooplein

Een van de grote attracties in het culturele deel van Amsterdam het district Groot Waterloo is het Waterlooplein. Op deze dagelijkse vlooiemarkt worden allerlei waar aangeboden en proef je de echte Amsterdamse sfeer en uiteraard is deze vlooiemarkt helemaal gratis.

Ontdek het Begijnhof

Een verborgen sieraad van Amsterdam is toch wel het Begijnhof, dit hof kun je gratis bezoeken en ligt op het Spui. Het is een 14de eeuws historische binnenplaats waar je helemaal tot rust komt en even weg bent van de drukte van de hoofdstad. Je ziet beeldschone gerestaureerde oude gebouwen en waant je even in een andere tijd.

Gratis uitjes in Amsterdam

Amsterdam kun je het beste ontdekken te voet of op de fiets. Als fietsland heeft de Nederlandse hoofdstad een goede fiets infrastructuur door de binnenstad en daarbuiten. Zo kun je veilig en rustig de stad verkennen en op internet zijn vele gratis fiets en wandelroutes te vinden waarmee je met je mobiele telefoon kunt navigeren.

Gratis uitjes in Amsterdam

Overweeg je een bezoekje aan Amsterdam, dan is het openbaar vervoer vaak de beste manier. Want Amsterdam biedt veel mogelijkheden en connecties zodat u snel en voordelig de stad kunt bereiken en ontdekken. De trein, tram, metro, bussen en taxi’s staan voor u klaar om u te brengen naar uw eindbestemming

Komt u met de auto? Ben dan voorbereid op een flinke uitdaging, parkeren is soms namelijk een vak apart. Doordat Amsterdam enorm snel gegroeid is, is er vaak gebrek aan ruimte en is het vinden van een parkeerplaats soms echt een zoektocht. Gelukkig zijn ook hier voordelige oplossingen voor. U kunt er bijvoorbeeld voor kiezen uw auto voordelig te parkeren bij bijvoorbeeld de Arena. Daar betaalt u een normaal tarief en met het openbaar vervoer kunt u snel de binnenstad in komen. Dat voorkomt een hoop gedoe en onnodige kosten. Parkeer kosten kunnen oplopen tot wel € 5,00 per uur. Een dagje Amsterdam kan dan snel € 40,00 extra kosten met zich meebrengen. Meer weten kijk dan op http://www.grootwaterloo.nl/parkeren-amsterdam